2016-04-26 23:49:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Rengeteg bókot fog kapni

Napi horoszkóp április 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Próbálja meg jól kezelni a kellemetlen szituációkat is. Mivel ma nem kell nagy teljesítményt nyújtania, ez a nap lazának ígérkezik. Talál időt magára és a szeretteire is. Délután hagyja magát meglepni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll, a Nap Bika jegyében van. Már tudja, hogy bizonyos helyzetben mit kell tennie, főleg akkor, ha anyagi természetű dolgokról van szó. Ma a legjobb oldaláról mutatja meg magát! Az anyagiakra azonban figyeljen, ma hajlamos lesz a túlköltekezésre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, a Nap a Bika jegyében van. Most tele van energiával, lendületesen veti bele magát a munkába. Az akadályokat is könnyedén átugorja. Este nyugodtan lazíthat kicsit, menjen el moziba, vagy egy szórakozóhelyre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, a Nap a Bika jegyében van. Végre sikerül kibékülnie valakivel, akivel régóta haragban volt. Viselkedjen barátságosan azokkal az emberekkel is, akiket eddig nem méltatott figyelemre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. Úgy tűnhet, mintha valaki ön ellen dolgozna. Lehet, hogy így van, ám ebben nincs semmi szándékosság. Mások lépései arra fogják késztetni önt, hogy bebizonyítsa: helyesen cselekszik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, ez kedvezőtlenül hat önre. Ma sok súrlódásra számíthat a munkahelyén. Türelemre lesz szüksége, hogy tisztázhassa a dolgokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Pontosan tudja, mi az, ami reális és megvalósítható, így könnyebben tudja majd tettekre váltani a szándékait, mint egyébként. Este boldognak érezheti magát, jól szórakozik a barátai társaságában, vagy a párjával.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Rengeteg bókot fog kapni, de a háttérben egészen más dolgok zajlanak. Számítson arra, hogy pontosan azok az emberek, akik kedvesek és barátságosak Önhöz, nem biztos, hogy őszinték is…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz kedvezően kapcsolódik a Nyilas jegyéhez. Ez kedvet csinál a szerelemhez, bárhol is van, sok bókot kap majd, és flörtölni is lesz kedve. Ha ön egyedülálló, a mai nap alkalmas az ismerkedésre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Most könnyedén elkalandozik a figyelme, és mindenre idegesen reagál. Egy félreértést még nem tud tisztázni. Szeszélyes emberek keresztezik az útját. Vigyázzon, mert veszekedésre kerülhet sor. Maradjon ki ebből!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében jár. Csapatban különösen jól tud ma dolgozni. Jó érvekkel tudja meggyőzni a többieket egy ötlete helyességéről. Az este is remek hangulatban telik!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap már a Bika jegyében jár, a Hold a bak jegyében van. Sok energiát fektet be a munkába, és teljes szívvel vesz részt a dolgokban. Az ötletei is kiválóak, és a többiek is értékelik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: